Μενού
Καλάθι

i-card Blog

24 Απρ Πώς να κάνετε τις ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες σας εργαλείο πωλήσεων
0 235
Ναι, οι ψηφιακές επαγγελματικές κάρτες είναι εντυπωσιακές. Ναι, σίγουρα είναι κάτι πρωτότυπο. Πώς όμως αυξάνουν τις πωλήσεις; Ίσως να είστε σκεπτικοί..
04 Απρ Πως να αποκτήσετε Χαρούμενους Πελάτες με τη τεχνολογία NFC
0 313
Η τεχνολογία NFC είναι εδώ και βρίσκει όλο και περισσότερους τρόπους εφαρμογών. Αν σας λέγαμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο να χτίσετε ισχυρούς..
16 Μαρ Πώς το NFC Marketing Μπορεί Να Βοηθήσει Την Επιχείρηση Σας
0 361
Κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτυχθεί και να έχει πετυχημένη ψηφιακή παρουσία θα πρέπει να μένει ενημερωμένη, να χρησιμοποιεί και να ενσωματώνει νέ..
30 Ιαν Πώς η NFC Τεχνολογία Δημιουργεί Έξυπνα Ξενοδοχεία
0 255
Η τεχνολογία NFC(Near Field Communication) κάνει την εμφάνιση της σε όλο και περισσότερους τομείς. Έτσι δεν άργησε να εισέλθει και στον χώρο της  φιλ..
18 Ιαν Ψηφιακές Κάρτες & Βραχυπρόθεσμη Ενοικίαση
0 312
Νοικιάζετε ακίνητο; Επαγγελματική κάρτα ή ακόμα καλύτερα ψηφιακή επαγγελματική κάρτα έχετε; Αν όχι, γιατί; Θεωρείτε ότι οι επιχειρήσεις βραχυπρόθεσμη..
29 Δεκ Πώς η Τεχνολογία NFC Προσφέρει Συγκλονιστική Εμπειρία Πελατών
1 267
Ίσως έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με την τεχνολογία NFC και το NFC Marketing και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Καλό όμως είναι να μάθετε γιατί και πώ..
20 Δεκ 7 Λόγοι Γιατί Χρειάζεστε Μια Ψηφιακή Επαγγελματική Κάρτα
0 292
Ακόμα και σήμερα επαγγελματίες και επιχειρηματίες μοιράζονται, επί το πλείστων, τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω έντυπων επαγγελματικών καρτών. Οι τ..
13 Δεκ Σωστή Χρήση NFC καρτών σε εταιρικές εκδηλώσεις
0 245
Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθημερινά. Μπορεί να το έχετε δει στα smartphone σας, καθώς σας επιτρέπει ν..
21 Νοε Επαγγελματικές κάρτες, ένα δυνατό εργαλείο μάρκετινγκ : Χρησιμοποιήστε τες σωστά!
0 267
Μπορεί το ψηφιακό μάρκετινγκ να είναι αυτό που κυριαρχεί όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε κάποια πετυχημένα και λειτουργικά στοιχεία παραδοσιακού μάρκε..
14 Νοε Γιατί Οι Επαγγελματικές Κάρτες NFC Είναι Το Μέλλον Της Επιχείρησης Σας
0 333
Οι επαγγελματικές κάρτες NFC είναι το μέλλον και έχουν αρχίσει να μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο!Άλλωστε η τεχνολογία NFC(Near Field Communication), ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)